Hanneke Tielemans

Hanneke Tielemans

Bij het ouder worden ontstaan onvermijdelijk rimpels en lijnen, omdat de huid minder elastisch en flexibel wordt. Door deze lijnen kunt u er vermoeider, bozer of ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent.

In een consult bekijkt onze arts Hanneke Tielemans wat u stoort en aan de hand daarvan geeft zij u een vrijblijvend advies. Het behouden van natuurlijke schoonheid en accenturen van persoonlijke kenmerken zijn speerpunten van de behandeling.

Drs. Hanneke Tielemans is Plastisch Chirurg en studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht.

Op verschillende afdelingen plastische chirurgie deed ze ervaring op. Zo werkte zij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, het Universiteits Ziekenhuis in Sao Paulo, Brazillie en het MUMC in Maastricht.

Op dit moment is zij werkzaam als staflid Plastische Chirurgie in het Radboudumc en Velthuis Kliniek.

Vanaf 14 oktober zal dokter Tielemans 1 keer per maand werkzaam zijn bij Schoonheidsinstituut PUUR.

 

Dokter Tielemans is lid van de NPVC ( Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie), de NVvH ( Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie), de NVPEC ( Nederlandse vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en Stichting Interplast Holland.

De producten die wij in de salon gebruiken zijn de meest geteste en gebruikte middelen op de Nederlandse markt. Doordat zij een lange geschiedenis hebben, zowel in Nederland als daarbuiten, zijn zij volkomen veilig. Vanzelfsprekend is veiligheid ook een van onze speerpunten.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op haar website: www.doktertielemans.nl