Raymond Bitter

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik inmiddels 5 jaar een praktijk in Eersel. Samenwerken met verschillende specialisten om zowel het innerlijk als het uiterlijk te kunnen aanpakken, waardoor iemand nog beter in zijn vel komt te zitten. Uiteindelijk draait daar alles om. Lekker in je vel zitten, in balans zijn.

Een vraag die mij vaak gesteld wordt, is met welke klachten/problemen kan ik bij een Natuurgeneeskundig Therapeut terecht? Voor de meeste klachten en problemen, zowel lichamelijk als sociaal emotioneel, voor volwassenen en kinderen. Ik doe dit d.m.v. coaching, counseling en andere behandelmethoden. Mijn consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van hoe je verzekerd bent.

Wat voor mij heel belangrijk is, is rust en ontspanning, wat meehelpt aan een betere balans. Ik merk dat daar veel behoefte aan is. Daarom ben ik een paar jaar geleden begonnen met het geven van massages. Gewoon om jezelf of iemand anders een cadeau te geven en lekker te ontspannen of als ontspanning op therapeutische basis met veel mooie resultaten. Dit stuk sluit dan ook naadloos aan waar PUUR voor staat!! Het gaat om het welzijn van de hele mens en niet alleen een gedeelte daarvan.

Mocht je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn mag je altijd een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend informatie gesprek.

Neem eens een kijkje op Raymond’s eigen website voor meer informatie: http://www.raymondbitter.nl!