Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Aging at its best

  /  Aging at its best

Aging at its best!

Ouder worden we allemaal maar bij PUUR willen we ervoor zorgen dat dit op de mooiste en beste manier gebeurt. Met ons nieuwe anti-aging concept gaan we ervoor zorgen dat jou huid ouder wordt met een mooie GLOW en de minste tekenen van verouderingen. Dit willen we doen door de pigment en fijne lijntjes / rimpeltjes die er zitten te verminderen en ervoor te zorgen dat deze in de toekomst minder terug zullen gaan komen.

Onze huid wordt ouder en daardoor vernieuwt hij minder vaak dan wanneer we 25 zijn. Op ons 25ste vernieuwt onze huid ongeveer 1x in de 25 dagen en hoe ouder we worden hoe langer dit zal duren.

Ons nieuwste en meest doeltreffend anti-aging concept gaat er door een combinatie van verschillende behandelingen voor zorgen dat we de vernieuwing van de huid gaan versnellen waardoor de huid er frisser en stralender uit zal zien. Daarnaast is een van de grootste bijkomstigheden dat de huid na 2 behandelingen volledig vernieuwt is en het dus werkstoffen vele malen intensiever op zal nemen. Werkstoffen van de producten die we tijdens de behandelingen gebruiken maar ook werkstoffen die je vindt in jouw thuisverzorgingsroutine.

Hoe ziet een behandelkuur eruit?

  • We starten deze kuur altijd met het afnemen van een intake i.c.m. een huidscan. Tijdens deze huidscan kunnen we een kijkje nemen in de diepere huidlagen en beter de huid ‘problemen’ in kaart brengen. Samen gaan we een behandelplan opstellen waarbij we kijken naar je wensen en wat de huid nodig heeft.
  • We kunnen kiezen uit een kuur van 3 behandelingen of een kuur van 5 behandelingen. De hoeveelheid behandelingen is volledig afhankelijk van je persoonlijke wensen en wat de huid nodig heeft. We maken hier natuurlijk altijd samen een keuze in en wij zullen ons eerlijk advies geven.
  • Na de intake starten we met de eerste behandeling, een peeling. Deze peeling gaat ervoor zorgen dat we de huid alvast gaan voorbereiden op de komende behandeling. Met een peeling gaan we de bovenste huidlaag verdunnen en gaan we onderliggende cellen activeren zichzelf te vernieuwen waardoor de huid zich vult met nieuwe, verse cellen. Deze peeling geeft weinig tot geen downtime en je loopt dezelfde dag nog helemaal fris en stralend de deur uit.
  • Na afloop van de behandelingen geven we je nog uitleg over de producten die je thuis zult gaan gebruiken. Je krijgt van ons namelijk 3 producten cadeau om ervoor te zorgen dat je basis verzorging iedere dag goed is. Dit pakket bestaat uit een reiniging, een dagcreme met SPF50 en een nachtcrème. Het is natuurlijk altijd mogelijk om je pakket uit te breiden met meerdere producten zoals een serum, oogcreme of masker maar deze keuze laten we aan jou.
  • Vervolgens plannen we je volgende 2 of 4 behandelingen in. Afhankelijk van je huidprobleem en wensen kunnen deze behandelingen variëren van peels, microneedling of een Age Element behandeling.
  • De behandelingen zullen elkaar opvolgen eens in de 2 tot 5 weken afhankelijk van de soort behandeling die we uitvoeren.
  • Op het moment dat je het volledige traject hebt afgerond maken we een nieuwe foto met de huidscan om samen het resultaat te bekijken en te bespreken.

Normaal zijn de kosten van een pakket met 3 behandelingen inclusief producten €563,- maar wij bieden hem nu aan voor €399,- dat wil zeggen een voordeel van €164,-.

De kosten van een pakket van 5 behandelingen inclusief producten zijn normaal €823,- maar dit pakket is nu te boeken voor €650,-, dat wil zeggen een voordeel van €173,-.

 

Deze behandelkuren zijn mogelijk in te dienen bij jou zorgverzekering en ontvang je hier een deel van terug.
Een vergoeding van je zorgverzekering kan variëren van €230,- tot €700,- dus de moeite waard om dit even na te kijken!
Mocht je er niet uitkomen mag je ons altijd benaderen voor meer informatie en helpen we je graag verder!

 

Plan nu jou eerste afspraak in voor een intake met huidscan en dan plannen we daarna samen je kuur in!

Online afspraak maken – Schoonheidsinstituut PUUR (puurschoonheidsinstituut.nl)