Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Aging at its best

  /  Aging at its best

Aging at its best!

Bij PUUR willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het ouder worden op de beste en mooiste manier gebeurt. Daarom hebben we ons nieuwste anti-aging concept ontwikkeld om pigment, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en voorkomen dat ze in de toekomst terugkomen. Onze huid vernieuwt zichzelf minder vaak naarmate we ouder worden. Op 25-jarige leeftijd vernieuwt de huid ongeveer eens in de 25 dagen, terwijl dit bij oudere leeftijden langer duurt. Daarom gebruiken we een combinatie van verschillende behandelingen om de vernieuwing van de huid te versnellen en om deze er frisser en stralender uit te laten zien.

Na deze kuur is de huid volledig vernieuwd en worden werkstoffen intensiever opgenomen. Onze behandelkuren bestaan uit een intake en een huidscan, gevolgd door 3 of 5 behandelingen. Tijdens de intake kijken we naar jouw wensen en de behoeften van je huid zodat we de behandelingen kunnen personaliseren.

 

Hoe ziet een behandelkuur eruit?

  • We starten deze kuur altijd met het afnemen van een intake i.c.m. een huidscan. Tijdens deze huidscan kunnen we een kijkje nemen in de diepere huidlagen en beter de huid ‘problemen’ in kaart brengen. Samen gaan we een behandelplan opstellen waarbij we kijken naar je wensen en wat de huid nodig heeft.
  • We kunnen kiezen uit een kuur van 3 behandelingen of een kuur van 5 behandelingen. De hoeveelheid behandelingen is volledig afhankelijk van je persoonlijke wensen en wat de huid nodig heeft. We maken hier natuurlijk altijd samen een keuze in en wij zullen ons eerlijk advies geven.
  • Na de intake starten we met de eerste behandeling, de OxyGeneo behandeling. OxyGeneo is een revolutionaire behandeling voor anti-aging, huidversteviging, volume, egaliseren, hydrateren en pigmentvlekken verminderen. De combinatie van exfoliatie, infusie en zuurstoftherapie biedt direct resultaat. De TriPollar technologie welke ook gebruikt wordt tijdens de behandeling zorgt voor extra aanmaak van collageen en lift de huid. Na de behandeling is je huid direct zichtbaar frisser, stralender en gehydrateerd.
  • 2 tot 4 weken later voeren we de tweede behandeling uit, de BioPulse. Dit is een innovatieve en effectieve behandeling die de gezondheid en het uiterlijk van de huid drastisch verbetert. De behandeling maakt gebruik van 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden die de huid intensief verstevigen en verstrakken. De behandeling heeft een anti-ageing effect, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert afvalstoffen en toxinen, reguleert de talgproductie, verheldert hyperpigmentatie en verwijdert verstoppingen uit de poriën. BioPulse Therapy is daarom een effectieve en natuurlijke manier om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren.
  • 2 tot 4 weken later hebben we de derde behandeling, Age Element. Kort samengevat is de Age Element Anti-aging Facial behandeling een exclusieve, gepersonaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die perfect aansluit op het programma “mooier ouder worden”. Met behulp van 4 boosters en 2 maskers worden de huidcellen geactiveerd, het DNA beschermd, de celactiviteit verbeterd en giftige stoffen geneutraliseerd. De Natural Face Lifting massage geeft een intensieve liftende massage van het bindweefsel en de afsluitende verzorging herstelt de vochtbalans.
  • Na afloop van de behandelingen geven we je nog uitleg over de producten die je thuis zult gaan gebruiken. Je krijgt van ons namelijk 3 producten cadeau om ervoor te zorgen dat je basis verzorging iedere dag goed is. Dit pakket bestaat uit een reiniging, een dagcreme met SPF30 of 50 en een collageen supplement. Het is natuurlijk altijd mogelijk om je pakket uit te breiden met meerdere producten zoals een serum, oogcreme of masker maar deze keuze laten we aan jou. Je ontvangt bij aanschaf van andere producten 10% korting. 
  • Het is mogelijk om je behandelingen uit te breiden naar 5 behandelingen. Afhankelijk van je huidprobleem en wensen kunnen deze behandelingen variëren van OxyGeneo, Biopulse of Age Element.
  • De behandelingen zullen elkaar opvolgen eens in de 2 tot 5 weken afhankelijk van de soort behandeling die we uitvoeren.
  • Op het moment dat je het volledige traject hebt afgerond maken we een nieuwe foto met de huidscan om samen het resultaat te bekijken en te bespreken.

Normaal zijn de kosten van een pakket met 3 behandelingen inclusief producten €531,40 maar wij bieden hem nu aan voor €399,- dat wil zeggen een voordeel van €132,40

De kosten van een pakket van 5 behandelingen inclusief producten zijn normaal €790,40 maar dit pakket is nu te boeken voor €650,-, dat wil zeggen een voordeel van €140,40.

 

Deze behandelkuren zijn mogelijk in te dienen bij jou zorgverzekering en ontvang je hier een deel van terug.
Een vergoeding van je zorgverzekering kan variëren van €230,- tot €700,- dus de moeite waard om dit even na te kijken!
Mocht je er niet uitkomen mag je ons altijd benaderen voor meer informatie en helpen we je graag verder!
Plan nu jou eerste afspraak in voor een intake met huidscan en dan plannen we daarna samen je kuur in!

Online afspraak maken – Schoonheidsinstituut PUUR (puurschoonheidsinstituut.nl)