Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Aging at its best

  /  Aging at its best

Aging at its best!

Bij PUUR willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het ouder worden op de beste en mooiste manier gebeurt. Daarom hebben we ons nieuwste anti-aging concept ontwikkeld om pigment, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en voorkomen dat ze in de toekomst terugkomen. Onze huid vernieuwt zichzelf minder vaak naarmate we ouder worden. Op 25-jarige leeftijd vernieuwt de huid ongeveer eens in de 25 dagen, terwijl dit bij oudere leeftijden langer duurt. Daarom gebruiken we een combinatie van verschillende behandelingen om de vernieuwing van de huid te versnellen en om deze er frisser en stralender uit te laten zien.

Na deze kuur is de huid volledig vernieuwd en worden werkstoffen intensiever opgenomen. Onze behandelkuren bestaan uit een intake en een huidscan, gevolgd door 3 of 5 behandelingen. Tijdens de intake kijken we naar jouw wensen en de behoeften van je huid zodat we de behandelingen kunnen personaliseren.

Winter pakketten 2023

Hoe ziet een behandelkuur eruit?

 • We starten deze kuur altijd met het afnemen van een intake i.c.m. een huidscan. Tijdens deze huidscan kunnen we een kijkje nemen in de diepere huidlagen en beter de huid ‘problemen’ in kaart brengen. Samen gaan we een behandelplan opstellen waarbij we kijken naar je wensen en wat de huid nodig heeft.
 • We kunnen kiezen uit een kuur van 3 behandelingen of een kuur van 5 behandelingen. De hoeveelheid behandelingen is volledig afhankelijk van je persoonlijke wensen en wat de huid nodig heeft. We maken hier natuurlijk altijd samen een keuze in en wij zullen ons eerlijk advies geven.
 • De winterpakketten bestaan uit 2 verschillende pakketten: een pigment pakket en een anti aging pakket:

Pigment pakket:

 • Na de intake starten we meteen met de eerste behandeling, de eerste behandeling is de MelanoStop peeling van Mesoestetic. Deze behandeling is ideaal tegen oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, sproetjes, doffe huid met een oneffen teint.
 • 2 tot 4 weken later, volgt de 2e behandeling; de microneedling met een ampul (anti pigment) Tijdens deze behandeling gaan we doormiddel van een medische pen minuscuul kleine gaatjes in de huid maken waardoor de huid intensief gestimuleerd wordt zich te vernieuwen.

De gaatjes die we maken sluiten zich binnen enkele minuten maar de activiteit die we gecreëerd hebben ín de huid zal door blijven werken tot 5 weken.

Ook op pigment heeft dit een erg mooie werking omdat we de dieper liggende pigment intensief kunnen aanpakken door de huid te gaan vernieuwen die onder de pigment ligt. Hierdoor wordt de pigment omhoog gedrukt en langzaam de huid uitgewerkt.

Tijdens de behandeling worden er ampullen gebruikt met intensieve werkstoffen. We hebben de keuze uit verschillende ampullen en deze stemmen we volledig af op de behoeftes van jouw huid.

 • 2 tot 4 weken later, volgt de 3e behandeling; een combibehandeling van een peeling i.c.m. microneedling. De Mesopeel van Mesostetic zorgt voor een versnelde cel vernieuwing om de oppervlakkige ophoping van melanine te verminderen. De ampul die we gebruiken tijdens de microneedling richt zich op het aanpakken van de productie van melanine in de diepere huidlagen. Dit is de 3e behandeling in een korte periode waardoor de huid goed gestimuleerd wordt en de producten extra goed worden opgenomen in de huid.

Kosten van een pakket van 3 behandelingen inclusief 3 producten normaal €572,50,- nu voor €450,-! Dit is inclusief 3 producten: een Mesoprotech SPF, Age Element Brightening Concentrate en de Age Element Brightening creme. Het is ook mogelijk om een pakket af te nemen van 5 behandelingen. Normaal kost deze: €769,50 nu voor €650,-

Wil je graag naast deze producten nog andere producten aanschaffen daar ontvang je daar ook nog eens 10% korting op!

Anti aging pakket:

 • Na de intake starten we meteen met de eerste behandeling, de eerste behandeling is de Glycolic peel van Mesoestetic. De peeling zorgt voor een versnelde cel vernieuwing, bevordert de ondersteunende moleculen die de huid elasticiteit geven, de hydratatie van de opperhuid wordt verhoogt en de natuurlijke barrièrefunctie van de huid wordt versterkt. Kortom een mooie behandeling om de huid voor te bereiden op de volgende behandelingen.
 • 2 tot 4 weken later, volgt de 2e behandeling; de microneedling met een anti aging ampul.
  Tijdens deze behandeling gaan we doormiddel van een medische pen minuscuul kleine gaatjes in de huid maken waardoor de huid intensief gestimuleerd wordt zich te vernieuwen. We kunnen tijdens deze behandeling mooi op fijne lijntjes werken en dieper in de huidlagen werken waardoor het aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt.

De gaatjes die we maken sluiten zich binnen enkele minuten maar de activiteit die we gecreëerd hebben ín de huid zal door blijven werken tot 5 weken.

Tijdens de behandeling worden er ampullen gebruikt met intensieve werkstoffen. We hebben de keuze uit verschillende ampullen en deze stemmen we volledig af op de behoeftes van jouw huid.

 • 2 tot 4 weken later, volgt de 3e behandeling; een combibehandeling van een BioPulse behandeling + microneedling.
  De combinatie van de BioPulse samen met microneedling vergroot de effectiviteit van beide behandelingen met 50%! Hierdoor kunnen er in kortere tijd intensievere resultaten behaalt kunnen worden. De BioPulse behandeling i.c.m. microneedling is de meest krachtige anti-age behandeling op natuurbasis in Nederland. De Biopulse is een 100% natuurlijke behandeling en zorgt ervoor dat er meer zuurstof komt in het bloed. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden werkstoffen beter in de huid opgenomen. I.c.m. met de Microneedling word het aanmaak van collageen en elastine extra gestimuleerd, waardoor de behandeling een sterk verstevigend en liftende werk geeft.

Kosten van een pakket van 3 behandelingen inclusief 3 producten normaal €589,-,- nu voor €470,-! Dit is inclusief 3 producten: een Mesoprotech SPF, Age Element Firming of Anti Wrinkle Concentrate , Age Element Firming of Anti Wrinkle Cream.

Het is ook mogelijk om een pakket af te nemen van 5 behandelingen. Normaal kost deze: €802,- nu voor €681,-

Wil je graag naast deze producten nog andere producten aanschaffen daar ontvang je daar ook nog eens 10% korting op!

Deze behandelkuren zijn mogelijk in te dienen bij jou zorgverzekering en ontvang je hier een deel van terug.
Een vergoeding van je zorgverzekering kan variëren van €230,- tot €700,- dus de moeite waard om dit even na te kijken!
Mocht je er niet uitkomen mag je ons altijd benaderen voor meer informatie en helpen we je graag verder!
Plan nu jou eerste afspraak in voor een intake met huidscan en dan plannen we daarna samen je kuur in!

Online afspraak maken – Schoonheidsinstituut PUUR (puurschoonheidsinstituut.nl)