Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Permanente make-up

  /    /  Permanente make-up

Permanente make-up behandelingen

  • Hairstroke, inclusief nabehandeling

€275,-

De Hairstroke techniek, de meest natuurlijke vorm van permanente make-up voor de wenkbrauwen.
Bij deze techniek wordt er met behulp van kleine sneetjes pigment aangebracht in de bovenste huidlaag. Dit is de perfecte methode om de wenkbrauwen op te vullen, maar wel een natuurlijke look te behouden.
Het is een semi permanente make-up, en dat wil zeggen dat dit ongeveer anderhalf jaar mooi blijft in de wenkbrauwen. Daarna kun je altijd terug komen voor een opfrisbehandeling.

  • Powderbrows, inclusief nabehandeling

€300,-

Dit wordt ook wel de poeder techniek genoemd. Met deze techniek van permanente make-up wordt er op een hele subtiele wijze pigment aangebracht op de huid, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Ook met deze techniek geldt dat het een semi permanente make-up is. Wel blijft deze techniek langer in de wenkbrauwen ten opzichte van de Hairstroke techniek. Deze zal twee jaar in de wenkbrauwen zichtbaar blijven. En daarna kun je altijd weer langs komen voor een opfrisbehandeling.

  • Touch-up wenkbrauwen, binnen 2 jaar

€175,-

  • Eyeliner boven & onder, inclusief nabehandeling

€325,-

Bij de permanente eyeliner brengen we pigment in de huid van je ooglid aan, vaak aan de wimperrand. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen, zo kunnen ze groter lijken en de wimpers voller. Dit geeft een frisse blik!
Het bespaart ook veel tijd iedere morgen. De eyeliner zal ongeveer 1 tot 3 jaar in de huid blijven.

  • Touch up eyeliner binnen 2 jaar

€180,-