Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Meet & Treat!

  /    /  Meet & Treat!

Intake & uitgebreid advies

Vaak krijgen wij de vraag waarom het zo belangrijk is om een intake af te nemen voor we starten aan een behandeltraject. De reden dat wij dit doen is omdat het belangrijk is om het hele lichaam te leren kennen voordat we aan de slag kunnen gaan met jouw huid. We willen jouw huid in een optimale conditie krijgen alleen dit gaat niet lukken als we niet het complete lichaam aanpakken. Als je bijvoorbeeld regelmatig ongezonde voeding eet wordt het heel lastig om je huid in een optimale conditie te krijgen want je voedt het lichaam van binnenuit met de verkeerde ingrediënten. We kunnen dan de huid intensief voeden vanuit de buitenkant alleen de binnenkant is net zo belangrijk.

Tijdens een intake willen we jouw en je huid beter leren kennen en je het beste advies geven om ervoor te zorgen dat we samen gaan werken aan een betere huidconditie.

Een intake is mogelijk voor iedereen! Of je jezelf stoort aan fijne lijntjes, last hebt van acne of gewoon benieuwd bent wat jij kan verbeteren aan je huidroutine, iedereen is welkom voor een vrijblijvend informatie gesprek.

-

Tijdsduur
30 minuten

Kosten
€0,-

Intake, uitgebreid advies en Meet & Treat Image

Tijdens een Meet & Treat willen we je graag kennis laten maken met de producten en behandelmethodes van Image.

Voordat we starten zullen we tijdens een intake samen je wensen en huidconditie bespreken. Aanvullend zullen we je voorzien van een uitgebreid advies op gebied van behandelingen en producten. Na deze intake en advies gaan we direct over tot een behandeling.

Deze behandeling zal altijd op maat gemaakt zijn.

-

Tijdsduur
75 minuten

Kosten
€65,-

Meet & Treat Image

Tijdens deze Meet & Treat willen we je kennis laten maken met het merk Image.We zullen tijdens een korte intake je wensen doornemen en een behandeling op maat maken.

Gedurende de behandeling geven we je graag meer advies op gebied van huidverzorging en behandeladvies.

-

Tijdsduur
60 minuten

Kosten
€65,-