Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Onze specialisten

  /  Onze specialisten
-

Anita Maas

Eigenaresse, huidspecialist

14 jaar geleden heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste gehaald en ben me daarna meteen gaan specialiseren in acne. Tijdens mijn opleiding acne ben ik bij een acne instituut gaan werken, waar ik erg veel ervaring op heb gedaan en is mijn passie voor het behandelen van huidproblemen ontstaan.

Naast mijn acnespecialisatie heb ik ook een passie voor het behandelen van; littekens, pigment en huidveroudering. Ik vindt het fijn de cliënten van PUUR te begeleiden in dit huid verbeterende proces. Dit start altijd met het afnemen van een intake, opgevolgd door een uitgebreid advies en daarna natuurlijk het behandeltraject. Door ons ruime assortiment aan behandelingen is het eigenlijk altijd mogelijk om een passend plan te maken. Samen gaan we ervoor om uw huid weer in topconditie te krijgen.

Naast de ‘reguliere’ behandelingen die wij uitvoeren als specialisten ben ik ook Orthomoleculair basis therapeut. Ik vindt het heerlijk om mensen niet alleen te begeleiden om hun huid van buitenaf beter te maken, maar ook zeker om te kijken hoe we een levensstijl aan kunnen passen om ook van binnenuit resultaat te kunnen bereiken.

Dit doen we vaak door het uitvoeren van een EMB bloedtest en een aanvullend uitgebreid consult.

-

Loes

PMU specialist, wimpers en huidspecialiste

Ik ben vanaf 2021 werkzaam bij PUUR als schoonheidsspecialiste.Je kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen zoals; permanente make-up van de wenkbrauwen of eyeliner, ontspannende gezichtsbehandelingen, wimper extension ’s en nog veel meer!

Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik veel afwisseling heb qua behandelingen. En dat ik onder tussen een vast klanten bestand heb opgebouwd met hele leuke klanten! Zo voelt het soms niet eens meer als werk.

Mijn passie ligt bij het mooier maken van mijn klanten, op een hele natuurlijke en subtiele manier.Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.Hopelijk tot snel!

-

Laura

Acne specialist, litteken specialist

4 jaar geleden heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste gehaald. Daarna ben ik me meteen in huidverbetering gaan verdiepen en met name acnebehandelingen, omdat dit me het meeste aantrekt. Samen werken aan een mooie huid en jezelf zelfverzekerdheid opbouwen. Dat vindt ik erg leuk om te doen en haal ik veel voldoening uit!

Daarnaast vindt ik ontspanningsbehandelingen zoals een Image Facial ook heel leuk om te doen, het bied een leuke variatie op de dag!

 

Dus heb jij zin om je huid te verbeteren of om juist even heerlijk te ontspanne? Dan hoop ik je snel te zien!

-

Noor

Huidspecialist

Ik ben begonnen als stagiaire binnen team PUUR. Sinds Oktober 2020 ben ik hier werkzaam.
Naast mijn diploma als schoonheidsspecialiste heb ik mijn specialisatie acne behaald. Maar toch bleef er altijd iets kriebelen. Ik zocht naar meer kennis en vaardigheden die mij ook in mijn vak als schoonheidsspecialiste zullen ondersteunen. Voeding en huid is natuurlijk erg gerelateerd aan elkaar, hier kun je zoveel moois mee bereiken! Vandaar mijn keuze voor mijn vervolgstudie voeding en leefstijladviseur, die ik in de zomer van 2023 mag afronden.

Jou leefstijl heeft een enorme impact op je lichaam, dus ook je huid! Daarom is dit zo belangrijk.
Mijn passie ligt bij het helpen van mensen. Samen kijken wat voor jou past en waar we huidverbetering kunnen realiseren!

Hopelijk zie ik je snel in mijn stoel en loop je met een grote glimlach de deur uit!

-

Ivy

Huidspecialist

Sinds september 2022 ben ik werkzaam binnen het PUUR team. 5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ondertussen veel werkervaring op gedaan. Mijn passie is klanten een momentje van rust & relax te geven en samen te werken aan een doel; het verbeteren van de huid. Bij PUUR geef ik o.a. behandelingen op het gebied van huidverbetering zoals anti-aging en pigment d.m.v peelingen en microneedling. Maar ook andere behandelingen zijn bij mij te boeken!

 

Ik ben 3 dagen werkzaam bij PUUR, hopelijk zie ik je snel bij mij in de stoel!

Hanneke Tielemans
-

Hanneke Tielemans

Cosmetisch arts

Bij het ouder worden ontstaan onvermijdelijk rimpels en lijnen, omdat de huid minder elastisch en flexibel wordt. Door deze lijnen kunt u er vermoeider, bozer of ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent.

In een consult bekijkt onze arts Hanneke Tielemans wat u stoort en aan de hand daarvan geeft zij u een vrijblijvend advies. Het behouden van natuurlijke schoonheid en accenturen van persoonlijke kenmerken zijn speerpunten van de behandeling.

Drs. Hanneke Tielemans is Plastisch Chirurg en studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht.

Op verschillende afdelingen plastische chirurgie deed ze ervaring op. Zo werkte zij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, het Universiteits Ziekenhuis in Sao Paulo, Brazillie en het MUMC in Maastricht.

Op dit moment is zij werkzaam als staflid Plastische Chirurgie in het Radboudumc en Velthuis Kliniek.

Dokter Tielemans is lid van de NPVC ( Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie), de NVvH ( Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie), de NVPEC ( Nederlandse vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en Stichting Interplast Holland.

De producten die wij in de salon gebruiken zijn de meest geteste en gebruikte middelen op de Nederlandse markt. Doordat zij een lange geschiedenis hebben, zowel in Nederland als daarbuiten, zijn zij volkomen veilig. Vanzelfsprekend is veiligheid ook een van onze speerpunten.

Drs. Tielemans is 1x in de maand aanwezig bij PUUR om u te voorzien van een vrijblijvend informatie gesprek. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op haar website: www.doktertielemans.nl