Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Onze specialisten

  /  Onze specialisten
-

Anita Maas

Eigenaresse, huidspecialist

12 jaar geleden heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste gehaald en ben me daarna meteen gaan specialiseren in acne. Tijdens mijn opleiding acne ben ik bij een acne instituut gaan werken, waar ik erg veel ervaring op heb gedaan en is mijn passie voor het behandelen van huidproblemen ontstaan.

Naast mijn acnespecialisatie heb ik ook een passie voor het behandelen van; littekens, pigment en huidveroudering. Ik vindt het fijn de cliënten van PUUR te begeleiden in dit huid verbeterende proces. Dit start altijd met het afnemen van een intake, opgevolgd door een uitgebreid advies en daarna natuurlijk het behandeltraject. Door ons ruime assortiment aan behandelingen is het eigenlijk altijd mogelijk om een passend plan te maken. Samen gaan we ervoor om uw huid weer in topconditie te krijgen.

In oktober ben ik gestart met een opleiding Orthomoleculaire voedingsleer. Ik heb ontzettend veel zin om dit toe te gaan passen in de praktijk, dus hopelijk zie ik u snel!

-

Loes van Spreuwel

PMU specialist, wimpers en nagelspecialist

Sinds Oktober 2021 ben ik werkzaam binnen team PUUR. Na 5 jaar werkervaring in verschillende salons als huid, wimper en nagelspecialist ben ik bij PUUR terecht gekomen.

Mijn grote passie binnen dit vak is de mensen nóg mooier maken. Het leuke vind ik ook dat we samen naar een passend en toch natuurlijk resultaat kunnen werken.

Ik ben 2 a 3 dagen werkzaam bij PUUR, dus tot snel!

-

Laura Bockting

Acne specialist, litteken specialist

Tijdens mijn opleiding heb ik 3 jaar bij stage gelopen, nu na 2,5 jaar gewerkt te hebben bij een acne kliniek heb ik veel ervaring op gedaan qua huidverbeterende behandelingen.

Ik vind het leuk om samen met de klant te kijken wat we kunnen bereiken met behandel trajecten en de thuis producten. Ook kun je met vragen over onder andere, peelingen, microneedling en acne behandelingen terecht.

Mag ik jouw helpen met jouw huid goals te behalen? Tot snel!

-

Noor van Herk

Huidspecialist

Sinds Oktober 2020 ben ik werkzaam binnen team PUUR. Ik ben begonnen met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste op niveau 3. Daarna ben ik doorgestroomd naar niveau 4. Inmiddels ben ik nu dus gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb me gespecialiseerd in acne behandelingen.

Naast mijn vak als schoonheidsspecialiste lagen mijn interesses ook bij sport en voeding. Daarom ben ik gaan kijken wat ik daarmee allemaal kan bereiken. Ik studeer op dit moment aan de opleiding voeding en leefstijl adviseur. Omdat een gezonde leefstijl en uw huid veel met elkaar gemeen hebben, leer ik nu eigenlijk ook verder in mijn vak. Ik vind het super leuk en interressant om mijn kennis en vaardigheden op deze manier verder te ontwikkelen. En wie weet kan ik ze later beide toepassen!

 

 

 

 

Hanneke Tielemans
-

Hanneke Tielemans

Cosmetisch arts

Bij het ouder worden ontstaan onvermijdelijk rimpels en lijnen, omdat de huid minder elastisch en flexibel wordt. Door deze lijnen kunt u er vermoeider, bozer of ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent.

In een consult bekijkt onze arts Hanneke Tielemans wat u stoort en aan de hand daarvan geeft zij u een vrijblijvend advies. Het behouden van natuurlijke schoonheid en accenturen van persoonlijke kenmerken zijn speerpunten van de behandeling.

Drs. Hanneke Tielemans is Plastisch Chirurg en studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht.

Op verschillende afdelingen plastische chirurgie deed ze ervaring op. Zo werkte zij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, het Universiteits Ziekenhuis in Sao Paulo, Brazillie en het MUMC in Maastricht.

Op dit moment is zij werkzaam als staflid Plastische Chirurgie in het Radboudumc en Velthuis Kliniek.

Dokter Tielemans is lid van de NPVC ( Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie), de NVvH ( Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie), de NVPEC ( Nederlandse vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en Stichting Interplast Holland.

De producten die wij in de salon gebruiken zijn de meest geteste en gebruikte middelen op de Nederlandse markt. Doordat zij een lange geschiedenis hebben, zowel in Nederland als daarbuiten, zijn zij volkomen veilig. Vanzelfsprekend is veiligheid ook een van onze speerpunten.

Drs. Tielemans is 1x in de maand aanwezig bij PUUR om u te voorzien van een vrijblijvend informatie gesprek. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op haar website: www.doktertielemans.nl