Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

Collageen draden

  /    /  Collageen draden

Ds V-line Collageen draden

Hoe werken de DS V-Line collageen draden

Bij PUUR werken wij met de enige echte originele DS V-Line collageen draden. Deze behandeling is Hot & Trendy om zijn mooie resultaten voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Maar hoe werkt het? We leggen het je graag uit.

Wat is collageen

Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en zorgt voor de stevigheid van onze huid. We hebben ongeveer 28 soorten collageen maar voor onze huid zijn de types 1, 3 en 4 het belangrijkste. Onze huid bestaat voor 90% uit collageen type 1 en dat verliezen we als we ouder worden en maken we dan minder snel aan. Het collageen type 3 is verantwoordelijk voor de wondheling en gaat langzaam over naar collageen type 1. Collageen type 3 maken we eigenlijk altijd aan want als we een wondje hebben gaat dit genezen door dit type. Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam steeds minder collageen waardoor de huid zijn stevigheid gaat verliezen en de eerste rimpels beginnen te ontstaan.

Hoe werken de collageen draden

Met de collageen draden gaan we werken op de stimulering van de eigen collageen aanmaak, dit is wel afhankelijk van diverse factoren. Met de DS V Line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Deze draad zakt door de speciale formule in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als het ware de rimpel omhoog” waardoor hij minder diep zal worden.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

We brengen de collageen draad aan met een speciaal tangetje. We gebruiken geen naalden en de behandeling is volledig pijnloos.

-

Tijdsduur
75 minuten

Kosten
Vanaf €150