Schoonheidsinstituut PUUR

Wij zijn een schoonheidsinstituut met verschillende specialisaties onder 1 dak op de mooie markt van Eersel.

HOME      CONTACT

EMB Bloedtest

  /  EMB Bloedtest

Meten is weten

Een mooie huid en een gezond lichaam start van binnenuit..

Ben jij benieuwd naar wat je lichaam jou te vertellen heeft? Of heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Dan biedt de EMB bloedtest uitkomst!

Wij bieden sinds februari een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen in het lichaam kan aantonen en daarmee een verklaring geven voor de klachten waar jij mogelijk al langere tijd mee rondloopt, zoals acne, eczeem, vermoeidheid, stemmingswisselingen, concentratieproblemen, darmklachten of andere vage klachten.

 

EMB Bloedtest.

Aan de hand van het Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek kunnen eventuele voedingstekorten, verstoringen of belastingen die ten grondslag liggen aan (vage) klachten aan het licht komen.

Het EMB Bloedonderzoek kan los van een huidbehandeling of huidadvies afgenomen worden, maar biedt ook een mooi startpunt vanuit een huidbehandeling.

Je kunt het een beetje vergelijken met een ‘APK’ keuring voor je lichaam.

 

Wat is de EMB bloedtest?

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen worden vervoert van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

 

Wat heeft jouw lichaam je te vertellen?

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen.

Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Met een paar druppels bloed uit je vinger krijg je uitgebreide informatie over de conditie van je lichaam. Zo kunnen er signalen naar voren komen van een eventuele vitaminen- en mineralentekortvoedselintoleranties en of er zich parasieten, schimmels en/of bacteriën in je darm bevinden. Daarnaast wordt ook gemeten of er sprake is van een toxische belasting, een hormonale disbalans, of je stresswaarden te hoog zijn en nog veel meer.

 

Hoe verloopt een bloedtest
De test wordt uitgevoerd met een prikpen. Enkele druppels bloed die uit je vinger komen worden met behulp van een klein pipetje in een buisje opgevangen en een paar bloeddruppels worden op een glaasje verzameld. Dit wordt vervolgens naar een lab gestuurd waar we mee samenwerken. Een team van experts van het lab analyseert het bloed op microscopisch en energetisch niveau. Over het algemeen komt de uitslag binnen 2 à 3 weken binnen. De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van de intake, zodat ik een goede analyse kan maken. Dit is de basis van je persoonlijk advies, zodat jij je snel weer fit en gezond kunt voelen!

 

Kosten van de EMB bloedtest

De kosten van de EMB bloedtest zijn €235,-.

Dit bedrag is inclusief de afname van het bloed, het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium, daarna ontvangen wij de uitslag en werken dit uitgebreid voor je uit en ten slotte bespreken we de uitslag met je.

 

Disclaimer

  • De adviezen die worden gegeven hebben een energetische en/of holistische insteek.
  • De waarden in deze test kunnen niet één-op-één vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Dus er kan regulier een normaalwaarde zijn van vitamine B12, terwijl deze test een deficiëntie aangeeft
  • EMB-test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandelingen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van reguliere gezondheidszorg. Metingen, vaststellingen, onderzoek en behandeling met behulp van de EMB-test valt onder de categorie ‘natuurgerichte geneeswijzen’.
  • EMB-test heeft ernaar gestreefd om onjuistheden in adviezen tot een uiterste te voorkomen.